15.6.2020 - 19.6.2020

Pondelok

1. desiata - cereálne výrobky s mliekom (7)
2. obed - zeleninová polievka s pečeňovými haluškami, granadiersky pochod, šalát zo sterilizovanej cvikly, ovocný čaj (1,3,7,9)
3. olovrant - chlebík s maslovou nátierkou a strúhaným syrom, ovocná šťava (1,7)

Utorok

1. desiata - chlebík s medovou nátierkou, mlieko (1,7)
2. obed - zemiaková polievka so zeleninou, bravčové stehno na hrášku, tarhoňa dusená, voda s ovocným sirupom (1,7,9)
3. olovrant - ovocie

Streda

1. desiata - sendvič s maslom a paprikou, ovocný čaj (1,7)
2. obed - krupicová polievka s vajíčkom, mäsové gule na segedínsky spôsob, knedľa kysnutá, stolová voda (1,3,7,9)
3. olovrant - detská výživa, piškóty (1,3)

Štvrtok

1. desiata - zemplínsky koláč s maslom, karamelové mlieko (1,3,7)
2. obed - brokolicová polievka so zeleninou, karbonátok z rybieho filé pečený, varené zemiaky s maslom, mrkvový šalát s ananásom, ovocný čaj (1,3,4,7)
3. olovrant - ovocie

Piatok

1. desiata - chlebík so sardinkovou nátierkou, ovocný čaj (1,4,7)
2. obed - fazuľová polievka so zeleninou, žemľovka s tvarohom a jablkami, voda s ovocným sirupom (1,3,7,9,12)
3. olovrant - ovocný jogurt (7)

Jedlá obsahujúce možné alergény sú označené príslušným číslom:

1. Obilniny obsahujúce lepok,
2. Kôrovce a výrobky z nich,
3. Vajcia a výrobky z nich,
4. Ryby a výrobky z nich,
5. Arašidy a výrobky z nich,
6. Sójové zrná a výrobky z nich,
7. Mlieko a výrobky z neho,
8. Orechy - mandle, lieskovce, vlašské, kešu, pekanové, para, makadámiové,
9. Zeler a výrobky z neho,
10. Horčica a výrobky z nej,
11. Sézamové semená a výrobky z nich,
12. Oxid siričitý a siričitany,
13. Vlčí bôb a výrobky z neho,
14. Mäkkýše a výrobky z neho